Reels shoot

Samen shooten we 8 reels op basis van mijn research op maat van jouw wensen en bedrijf. Zo bereik jij meer van jouw droomklanten én kan je in no time verder met jouw core business.
Kies voor 1, 3 of 6 reels shoots en bespaar. Na het boeken krijg je meteen toegang tot mijn online agenda om jouw eerste reels shoot in te plannen.

Reels shoot

Hanna Struyvelt

Omdat video steeds belangrijker wordt op Instagram, maakte ik zelf al een aantal Reels. Daar kroop altijd heel wat werk in: het bedenken van ideeën, het opnemen van de beelden, de montage, het uitzoeken van de audio, … Hierdoor kwam ik er niet toe om dit regelmatig te doen. Ik besliste daarom om een Reelsshoot bij Romina te boeken. Vooraf hadden we een online call waarin Romina alle ideeën voorstelde. Dat vond ik heel fijn, want zo hielden we enkel de Reels over waar ik mij comfortabel bij voelde. De dag zelf ging heel vlot en was zelfs superleuk om te doen! En het beste van al? Romina neemt alle nabewerking op zich, dus ik heb er zelf geen werk meer aan gehad. Zo heb ik op een heel eenvoudige en efficiënte manier elke week een Reel staan om te posten de komende maanden, zalig!